ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ HACCP & ISO:
|
Ακολουθώντας τις οδηγίες της Ε.Ε. η ελληνική νομοθεσία μέσω της ΚΥΑ 487/ΦΕΚ/1219Β΄/4.10.2000 περί υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, υποχρεώνει πλέον τις επιχειρήσεις που παρασκευάζουν, μεταποιούν , παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διανέμουν, διακινούν και διαθέτουν τρόφιμα, να εφαρμόζουν ολοκληρωμένα συστήματα HACCP και ISO.
H εταιρεία μας διευρύνοντας τις δραστηριότητές της, σε συνεργασία με έμπειρους επιστήμονες Τεχνολόγους Τροφίμων και Οικονομολόγους, αναπτύχθηκε παράλληλα και στον τομέα σχεδιασμού και υποστήριξης:
- HACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Points )
- ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ
- ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2008
- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2005
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ISO 14000
- IFS (International Food Standard)
- BRC FOOD ( British Retail Consortium)
|